No jak dam rade zrobic auto to sie zjawie bo dzisiaj padl mi aku i musze nowy jutro kupic bo nawet auta nie dam rady odpallic
książka serwisowa
Zwiń
X
-
książka serwisowa
Witam
mam prośbę!
Jeśli ma ktoś w wersji elektronicznej lub zeskanowaną książkę serwisową do Octavi I i mógłby przesłać na maila [email protected] to będę wdzięczny.Rafi
-
-
witam
Chcialbym sie przylaczyc do posta. Kupiłem autko z ksiażka po niemiecku.
Gdyby ktoś mógł niech podeśle mi scan książki. Przede wszystkim interesuje mnie co kiedy wymieniac. Z gory dziekuje.
Moj adres: [email protected]
PiotrekMoja Skodzinka http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=34434
Komentarz
-
-
Witam.
Od nie dawna jestem właścicielem Octavii tour 1.6 16V z 2009r i miałbym prośbę... czy ma ktoś książkę serwisową jeśli tak to mógłby mi ktoś przesłać na [email protected].
z góry dzięki.
Komentarz
-
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
koledzy mozecie mi tez przeslac jakas ksiazke na maila?interesuje mnie typu sam naprawiam ze zdjeciami planuje zaczac sam wymieniac filtry oleje ipt tak jak to robilem w moim malym fiaciku.Teraz wieksze auto i wieksze problemy za 1tys km czeka mnie 1 wymiana oleju po kwarancji wiec chce wymienic sam wiec olej +filtr od razu filtru powietrza pylkowe itp a za rok filt paliwa mozecie pomoc i przeslac jakas ksiazke? adres [email protected]
Komentarz
-
-
Tu też macie na chomiku,
Chomikuj.pl to przyjazny serwis do przechowywania i udostępniania plików. Darmowa, nieograniczona przestrzeń i mnóstwo plików do pobrania.
szkoda tylko że nie znalazłem jeszcze do O2, jak ktoś znajdzie to wklejcie linka.
[ Dodano: Nie 22 Sie, 10 09:30 ]
Jeszcze tu z wyszukiwarki chomikowej
Chomikuj.pl to przyjazny serwis do przechowywania i udostępniania plików. Darmowa, nieograniczona przestrzeń i mnóstwo plików do pobrania.
[ Dodano: Nie 22 Sie, 10 09:42 ]
do O2 znalazłem schematy
była Octavia II, 2005r., 1.9 TDI BJB 105 KM, Kombi, manual 6-biegów
jest Octavia III 2016r., 1,6 TDI CXXB 110KM, Kombi, DSG A7
Komentarz
-
-
Hi!
Niedawno kupiłem Octavię II z Francji, chciałbym wiedzie co jest napisane w książce serwisowej.
Czy macie może skan Książki Serwisowej po polsku?
W Googlach znalazłem jedynie mało wyraźne fotki
Z góry dzięki za pomoc.
[ Dodano: Sro 21 Wrz, 11 06:40 ]
Dodam tylko tyle, że najbardziej zależy mi na opisie strony przeglądu okresowego Najmniej rozumiem punkt opisujący serwis według QG1.
[ Dodano: Czw 22 Wrz, 11 08:20 ]
Rozumiem, że na tym forum wszyscy maja sprowadzane auta bez polskich książek serwisowych. Dobrze myślę?
A może po prostu nikt nie ma 2 min. żeby cyknąć fotkę jednej pustej strony z książki?
Nie oczekiwałem natychmiastowej odpowiedzi.
Nie zakładałem nowego tematu, żeby nie zaśmiecać forum.
Fajnie by było dostać chociaż info, żebym nie liczył na pomoc, bo nikt nie ma czasu. A tu cisza...
Co to za dziwne forum, gdzie 90% informacji, schematów, instrukcji itp. wysyła się na PW lub e-maile?
Po co sami sobie robicie problemy?
Gdyby te informacje były dostępne dla każdego (ograniczenie np. dla zalogowanych userów), to nie byłoby dublowania tematów i większości durnych postów.
No nic, pożaliłem się i tyle.
Co do mojej sprawy, to dzwoniłem do ASO. Nie ma problemu, żebym do nich podjechał i zrobił sobie ksero z polskiej książki serwisowej.
A tekst typu
Zamieszczone przez ruwadoA jaki cel temu przyświeca???
Może na allegro.
Pozdrawiam i mam nadzieje, że taki zlew na tym forum spotyka tylko mnie.Dla znajomych "Piterek" ;-)
Komentarz
-
-
pkupcz, Dlaczego Wszyscy :?: Opamiętaj się . Może warto by było wejść na Nasze auta, tam poszukać podobnego modelu do Twojego i napisać do właściciela żeby by Ci podesłał. Po za tym ja robię wpisy we włoskiej książce i mi to nie przeszkadza.
Komentarz
-
-
phoneman, moja wypowiedź specjalnie ma w sobie nutę uszczypliwości.
Zamieszczone przez phonemanDlaczego Wszyscy
Zamieszczone przez phonemannapisać do właściciela
Zamieszczone przez phonemanja robię wpisy we włoskiej książce
phoneman, generalnie chodziło mi o "zwyczaje" jakie tu panują. Wiem, że na każdy post nie da się odpowiedzieć, ale to że ludzie pytają to po części wina Was samych, ponieważ, jak to sam napisałeś, gro wiadomości wymieniacie na PW, a nie na forum.
Pozdrawiam
PiterekDla znajomych "Piterek" ;-)
Komentarz
-
-
pkupcz, Na ilu spotach byłeś ? Naprawdę, to forum jest skarbnica wiedzy której nie znajdziesz w żadnym ASO . A zwyczaje są tu bardzo dobre i masa życzliwych ludzi, którzy jak by mogli oraz wiedzieli o twoim problemie to na pewno by Ci pomogli.
A jak byś trochę poszukał to masz temat " Serwisówka do O2"
A tu masz okresy przeglądów:
.
Komentarz
-
-
-
No i burza trwa..
Komentarz
-
-
Czuję się wywołany do tablicy
phoneman, nie byłem na spotach z banalnego powodu - auto mam 3 tydzień. I uwież mi, nie wątpię, że forum jest skarbnicą wiedzy, bo sam jedno forum prowadziłem. A co do ludzi to nigdy Was nie oceniałem, bo nie mogę, ponieważ jeszcze Was nie poznałem.
Dzięki za linki, ale to jest Serwisówka, już ją wcześniej znalazłem, a ja szukam Książki Serwisowej / Przeglądów Serwisowych. Skan
Temat o przeglądach QG1 bardzo przydatny, dzięki!
ruwado, prosiłem o skan/zdjęcie Książki Serwisowej, bo nie kumam po francusku co jest wykonywane przy przeglądach.
roberta dziękuję za link, ale to są instrukcje, a nie tego szukam.
No i burza trwa.Dla znajomych "Piterek" ;-)
Komentarz
-
-
No i OK.
Komentarz
-
Komentarz